ROTBACKCHEN® - Germania

ROTBACKCHEN® - Germania

 
Rotbackchen® – “Obraji Imbujorați“ este o marcă de mare prestigiu a producătorului german Haus Rabenhorst O. Lauffs Gmbh & Co. KG, companie pionieră pe piața produselor dietetice si organice și totodată “Numărul 1 din Germania în producția sucurilor organice funcționale High Quality“.
 
Toate sucurile Rotbackchen® – “Obraji Imbujorați“, sunt produse în mod natural, prin presare la rece, din fructe organice special selecționate! Nu conțin concentrate, conservanți sau coloranți și sunt îmbuteliate într-o instalație ultrasofisticată care produce un fenomen vacum-vid ce impiedica complet contactul sucului cu aerul pe tot parcursul fluxului tehnologic.
 
Toate sucurile Rotbackchen® – “Obraji Imbujorați“ conțin combinații de fructe extrem de savuroase pentru copii și stict adaptate pentru a potența bio-disponibilitatea compușilor micronutriționali activi astfel aleși încât să corespunda nevoilor diferitelor vârste sau a unor situații nutriționale speciale.
 
Toate sucurile Rotbackchen® – “Obraji Imbujorați“ care au un conținut micronutrițional suplimentar sunt Avizate / Notificate la instituțiile de resort din Romania.
 
Agentul Oficial al Haus Rabenhorst O. Lauffs Gmbh & Co. KG în Romania este A&A Naturomedica Bio-dietetic Group srl, compania proprietara a acestui web-site.
Rotbackchen Classic – OriginalSucul classic cu o formula magica, Suc pur de fructe cu miere si imbogatit cu fier, esential pentru formarea hemoglobinei, a celulelor sanguine si transportul normal a oxigenului in organism. Vitamina C creste absorbtia de Fier!
Rotbackchen pentru Sistemul IMUNAcesta contine cele mai bune stimulente ale imunitatii, anume Zincul si Vitamina C, acestea nu pot fi sintetizate asa ca aportul lor este tributar aportului exogen, consumul regulat al cestora este esential!Rotbackchen pentru Invatat UsorImbogatit cu vitaminele din grupul B si Fier, pentru a oferi o cat mai buna concentrare! Fierul contribuie la functionarea cognitive normala! Vitaminile B1, B2, Biotina si Acidul Pantothenic contribuie la un metabolism energetic normal!Rotbackchen Calm si PuternicCu Magneziu, pentru pauzele scurte din trimpul zilei. Suplimentarea cu Magneziu contribuie la functionarea sistemului nervos.Rotbackchen Buna DimineataCu 11 vitamine si Calciu! Iti incepi diminetile in buna grija. Calciu contribuie la functionarea normal a musculaturii si mentinerea oaselor sanatoase! Cu 100 ml pe zi, vitaminele esentiale sunt acoperite in proportie de 50%!
Rotbackchen Puterea SoareluiCu Vitamina D3 Vegetala si Calciu! – Acestea fiind necesare pentru mentinerea normal a sistemului osos. Cu un gust natural de Fructe de o calitate Premium! Cu zinc usor asimilabil! FARA nici un fel de conservanti, coloranti, indulcitori, aromatizanti, acidifianti, agenti de ingrosare. Non-alcolic, Gluten si Lactose Free!Rotbackchen Fier VitalImbogatit cu Fier, Vitamina C, B12, B6, B2, B1 care sustin metabolismul energetic. Combinatia optima de Gluconat Feros si Vitamina C, esentiala pentru absorbtia Fierului. Cu aroma naturala de fructe de calitate Premium! Cu Zinc usor asimilabil! FARA nici un fel de conservanti, coloranti, indulcitori, aromatizanti, acidifianti, agenti de ingrosare. Non-alcolic, Gluten si Lactose Free!Rotbackchen Fier MamaSuplimentare dietetica cu Fier si Vitamina C pentru femeile insarcinate si lauze, designe-ul sau fiind special conceput pentru persoanele care au nevoie crescuta de Fier. Combinatia acestora este optima pentru a facilita absortia Fierului! Are savoare exceptionala datorita fructelor naturale si piureului de capsiuni care confera o reala placere! FARA nici un fel de conservanti, coloranti, indulcitori, aromatizanti, acidifianti, agenti de ingrosare. Non-alcolic, Gluten si Lactose Free!Rotbackchen Spumant din Fructe RosiiBautura de culoare rosie, certificate Organic! Cu 55% continut de fructe! Mix cu apa minerala naturala si indulcitor natural din struguri! FARA coloranti, arome sau vitamine adaugate.Rotbackchen MultifructeSuc care contine o combinatie de 5 fructe! Acestea sunt extreme de bogate in vitamina C, in special Acerola si Macesele. Un pahar (200 ml) din aceasta bautura asigura necesarul zilnic de vitamina C!
 

Afișez 1–20 din 33 de rezultate

©2020 Depozit BIO. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

DepozitBIO

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.