Descriere
Descriere:
VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI ÎNAINTE DE A APLICA COMANDA PENTRU ACEST PRODUS!
Supliment alimentar pe bază de extracte vegetale și crom. Fără Organisme Modificate Genetic.
Efecte fiziologice: frunzele de gymnema – controlul senzatiei de foame; fructul imatur de portocal amar – stimularea metabolica și metabolismul grăsimilor; tal de fucus – echilibrul greutatii corporale; frunzele de ceai verde și de betulla – drenarea lichidelor corporale; Mesaj nutrițional: cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge.
Cutie cu 60 comprimate a câte 800mg.
Ingrediente active/ comprimat: acid linoleic conjugat (GLA) din ulei de semințe de floarea soarelui, extract uscat din fructe imature de garcinia (Garcinia cambogia (Gaernt) Desr.), conținând 60% acid hidroxicitric, extract uscat din fructe imature de portocal amar (Citrus aurantium var. Amara L.), conținând 6% sinefrina, din care max. 0,75% octopamina, extract uscat din frunze de ceai verde (Camellia sinensis L. Kuntze), conținând 80% polifenoli din care 30% EGCG, extract uscat de grifonia (Griffonia simplicifolia DC. Baill), conținând 20% 5-hidroxitriptofan, extract uscat din frunze de gimnema (Gymnema sylvestre (Retz) R.Br.), conținând 25% acizi gimnemici, extract uscat din frunze de betulla (Betula pubescens Ehrh.), conținând 2,5 – 3% flavonoide, extract uscat din tal de fucus (Fucus vesiculosus L.), conținând 0,1% iod, oleo-gumo-rezină de gugul (Commiphora mukul (Hook ex, Stocks) Engl.), conținând 2,5% gugulipide, extract uscat din fruct de piper negru (Piper nigrum l.), conținând 95% piperina, picolinat de crom.
Informații nutriționale:
• 1 comprimat aduce acid linoleic conjugat (CLA) – 100mg, extract uscat de garcinia – 100mg, extract uscat de portocal amar (cu 5mg sinefrina) – 83,3mg, extract uscatde ceai verde (cu 22,5mg EGCG) – 75mg, extract uscat de grifonia – 50mg, extract uscat de gimnema – 50mg, extract uscat de betula – 50mg, extract uscat de fucus (cu 50mcg iod/ 33,25% VNR*) – 50mg, oleogomorezina de gugul – 33mg, extract de piper negru – 1mg, crom – 50mcg/125% VNR*. (*VNR = valoarea Nutriționala de Referință calculată conform Reg. 1169/ 1011).
• 4 comprimate aduc acid linoleic conjugat (CLA) – 400mg, extract uscat de garcinia – 400mg, extract uscat de portocal amar (cu 5mg sinefrina) – 333,2mg, extract uscatde ceai verde (90mg EGCG) – 300mg, extract uscat de grifonia – 200mg, extract uscat de gimnema – 200mg, extract uscat de betula – 200mg, extract uscat de fucus (cu 200mcg iod/ 133% VNR*) – 200mg, oleogomorezina de gugul – 132mg, extract de piper negru – 4mg, crom – 200mcg/500% VNR*. (*VNR = valoarea Nutriționala de Referință calculată conform Reg. 1169/ 1011).
Mod de utilizare: 2 comprimate la începutul sau pe durata meselor, de 2 ori pe zi.
Atenționări recomandate: dacă prezentați orice discomfort sau modificari ale funcției hepato-biliare sau a celei a sistemului nervos central, întrerupeți administrarea produsului și adresați-vă medicului dumneavoastră. Nu este recomandat copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate și celor care alăptează. Consumul produsului ar trebui însoțit de o dietă hipocalorică, dublată de un stil de viață sănătos, cu un nivel adecvat de activitate fizică. Dacă doriți să țineți dieta mai mult de 3 săptămâni, vă sfătuim să cereți sfatul medicului. Dacă aveți probleme cardiovasculare, vă sfătuim să cereți sfatul medicului înainte de a utiliza produsul. Dacă luați medicamente, trebuie să cereți sfatul medicului dumneavoastră înaintea utilizării produsului.
Producator: KOS s.r.l – Italia.
Deținător notificare și Distribuitor: A&A Naturomedica BIO-Dietetic Group SRL, Bucuresti, Luptatorilor 56. Tel 0721328509 sau www.depozitbio.ro
Facilitati:
“Celulele aerobe utilizează de regulă glucoză și întotdeauna oxigen în vederea obținerii energiei. Această ardere are loc în mitocondrii (niște organite citoplasmatice cu rol de uzină energetică celulară) și conduce pe langă energie și reziduuri eliminabile (apă, bioxid de carbon) și la niște compuși (atomi, fracții submoleculare) cu durată de viață extrem de scurtă, foarte reactive. Această fantastică reactivitate chimică vine din faptul că își caută neapărat și rapid stabilitatea atomică și în acest scop doresc să interacționeze cu orice întâlnesc în cale din mediul celular. Primele vizate – datorită structurii lor chimice – sunt lipidele, proteinele și ADN-ul, cărora compușii noștri extrem de reactivi le compromit structura și funcțiile. Acești “ultrareactivi“ sunt Speciile Reactive de Oxigen (SOR), Radicalii Liberi sau Agenții Oxidanți de care tot citiți prin reviste! Mulți vorbesc și aud, puțini cunosc! Fiecare celulă are puse la punct mecanisme antioxidante proprii (antioxidanții proprii/ endogeni) dar care nu-s întotdeauna super-eficiente. Astfel, triada antioxidantă celulară este formată din: SOD (Superoxid-dismutaza – converteste radicalul Superoxid în Peroxid de hidrogen), GSH (Glutation-peroxidaza – îndepartează cea mai mare parte a Peroxidului de hidrogen) și CATALAZA (distruge cantitățile suplimentare de Peroxid de hidrogen). Cînd este depășită capacitatea antioxidanților endogeni de a neutraliza Speciile Reactive de Oxigen, au loc importante daune celulare care și ele (nu numai ele) stau la baza apariției multor afecțiuni cronic-degenerative și legate de înaintare în etate precum: cancerul, reumatismul degenerativ, osteoporoza, Alzheimerul, Parkinsonul, Diabetul Zaharat tip II, Sindromul Metabolic, unele boli de inima, etc, etc. Există teorii, în parte confirmate, care arată că este posibil să aducem din exterior – prin alimentație – unele cantități din așa numiții antioxidanți exogeni (exteriori organismului) care – în anumite condiții – și-ar face treaba. Pe unii i-am verificat și eu în anii trecuți, în laborator, prin metoda FRAP. Mi-a rămas în minte fabuloasa putere antioxidantă care și-o manifestă un compus extras prin metode sofisticate din ceaiul verde proaspăt. Si anume Epigalocatequin 3 Gallate-ul! Acesta este un fitonutrient secundar care este prezent în frunzele de ceai verde neoxidate (cam in primele 5 – 6 luni de la recoltare). In timp, oxidează și trece în alți compuși mai puțin intertesanți. Alți antioxidanți exogeni sau precursori ai acestora sunt: fitonutrienții din clasa carotenilor și licopenilor, unele vitamine B, viatmina C, Vitamina E, Acidul alpha lipoic, Hesperidina (vitamina P), Coenzima Q10, micro și oligoelementele (precum fierul, manganul, zincul, germaniul, seleniul), unii aminoacizi, flavonoizii galbeni, roșii și maro respectiv flavonele/ antocianii-protoantocianii/ taninii, polifenolii. Una-i teoria, alta-i practica! Practic, alimentele conțin antioxidanti doar dacă aceștia nu au oxidat deja! Ele trebuie sa fie de foarte bună calitate, fie proaspete fie bine/ corect păstrate și protejate de acțiunea aerului și ultravioletelor. De cîte ori nu ați cumpărat fructe de Goji și le-ați utilizat degeaba?! Goji, dealtfel foarte bogat în antioxidanți exogeni și alti compuși fitonutriționali secundari – dintre care unii volatili – își păstrează veleitățile atunci cand este proaspăt sau chiar ș-i le îmbunătățește per unitate de greutate atunci când este bine conservat. Cum? Fie prin uscare suavă și apoi ambalare în atmosferă protejată (gaze rare, inerte, fără oxigen) fie sub formă de sucuri direct extract, prin presare la rece și INTOTDEAUNA PROTEJATE IMPOTRIVA OXIDARII (cu acid citric sau ascorbic) și A RAZELOR ULTRAVIOLETE. Iaca-așa! Restul este o altă poveste: bani aruncați! Toata lumea știe ce-i cu antioxidanții! Despre cît de mult acționează ei in vivo fața de in vitro, este o alta problemă și n-o discutăm aici, însă trebuie să cunoaștem un lucru: daca în ceea ce privește antioxidanții endogeni, aceștia sunt aceiași pentru toate tipurile de celule din organism, bolnave sau sănătoase, cei exogeni sunt diferiți și AU MARE SPECIFICITATE DE TESUT. Din acest motiv, laboratoarele farmaceutice avansate din domeniu, folosesc antioxidanții specifici fiecărei patologii deoarece “o baie nechibzuită de antioxidanti exogeni“ – așa cum ne este indicat prin reviste -și în ipostaza în care alimentele-s de bună calitate și le mai conțin, nu este tocmai indicată. Chiar dacă-i greu de crezut, radicalii liberi au în celulele sănătoase și anumite roluri pozitive pe care nu le discutam aici, iar în celulele canceroase – care-s veritabile “capcane de antioxidanti“ – să nu mai vorbim. în cancer, aportul de antioxidanții trebuie atent chibzuit din punct de vedere cantitativ și mai ales calitativ! Cum știm noi care este conținutul în antioxidanți ai unui aliment pe care-l consumăm? Păi nu știm! Trebuie să avem în vedere faptul că acești antioxidanți trebuie să fie aduși în dieta zilnică fie din surse proaspete (de dorit din agricultură certificată organic), fie din alimente de foarte bună calitate, supuse unei procesări minime și lipsite cît mai mult de contactul cu căldura, oxigenul și ultravioletele. Daca am lua o clasificare a alimentelor vis a vis de capacitatea lor antioxidantă, m-aș opri la Indexul ORAC care măsoară capacitatea de absorbție a radicalilor liberi și care este mai ușor de folosit în cazul alimentelor (un amalgam de compuși chimici) decât metoda de laborator cu care sunt mai familiarizat FRAP (de trecere a ionului feric la feros) și care este îmbatabilă în cazul compușilor puri. Astfel, pentru acest site voi da indicația dietetică ANTI OX pentru acele alimente care conțin cantităti onorabile de comuși antioxidanți conform clasificărilor ORAC. Tineți cont de faptul că cele mai bogate alimente în antioxidanți – și care lipsesc tradițional din dieta romînilor – sunt condimentele bio atunci când sunt ambalate atent, eventual în atmosferă controlată și ținute deoparte de ultarviolete și aer. Apoi vin altele precum unele fructe roșii, fructe exotice uscate suav etc.“ – Dr. Albu Horatiu 2013
Informații suplimentare
Recenzii (0)
Conditii
Acest site se adresează EXCLUSIV PERSOANELOR JURIDICE REVANZATOARE (depozite farmaceutice, parafarmaceutice, de alimentatie bio si dietetica, farmacii, magazine de profil, P.F.A revanzatoare) sau PERSOANELOR JURIDICE UTILIZATOARE (spitale, clinici, c.m.i, centre de dietetica si nutritie, centre naturopate, medicina alternativa sau complementara, centre wellness, hoteluri, restaurante, sali de fittness).
TERMEN DE PLATA – pentru moment NU lucram cu termen de plata.
PROMOTII – PROMOTIA 11+1 este valabila indiferent de valoarea comenzii. In cadrul acesteia, atunci cand comandati 11 produse identice, pe cel de-al 12-lea il primiti gratis.
TAXE AMBALARE SI EXPEDITIE – sunt suportate integral de noi la facturile cu valoare mai mare de 250 Lei (TVA inclus). Pentru cele sub aceasta valoare se va percepe un cost unic de 21 Lei (TVA inclus) indiferent de volumul sau greutatea lor.
Livrare
Produsele aflate in stoc sunt expediate, in general, in maximum 48 de ore lucratoare de la data validarii comenzii. Produsele care nu se afla in stoc momentan sunt expediate, in general, in maxim 14 zile lucratoare. Uneori, independent de vointa noastra, pot aparea intarzieri datorate unor factori externi.
Dupa finalizarea comenzii, in scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare. Colegii nostri va stau mereu la dispozitie pentru a clarifica orice problema.
Livrarea produselor este gratuita daca valoarea facturii este mai mare de 250 lei. Daca valoarea produselor nu depaseste 250 lei, se va aplica tariful standard de 21 ron.
Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail la office@depozitbio.ro sau telefonic la numarul 0721 328 509.