Gama Organic

Gama Organic

Inca din 1997, Schnitzer a inceput sa produca paine feliata, gata de consumat pe o linie gastronomica organica. Ideea a fost aceea de a raspandi filozofia alimentatiei sanatoase si de a simplifica accesul la alimentele de inalta calitate.
Gama Schnitzer Organic ofera consumatorului pe langa savoarea alimentelor cat mai putin procesate si o valoare in plus in ceea ce priveste nutritia fiziologica, extreme de importanta in mentinerea unei sanatati consistente. Produsele din aceasta gama participa atat la sustinerea nevoilor macronutritionale cat si a celor micronutritionale datorita selectarii pentru macinare doar a cerealelor organice cu proprietatilor complete. Astfel, acestea contin:• tarate care impreuna cu alte fibre aduc o digestie sanatoasa si stimularea activitatii intestinale• vitamine si grasimi valoroase pe care celulele organismului utilizeaza zilnic• minerale precum calciu care aduce o optima dezvoltarea a sistemului osos, magneziu pentru functie musculara si psihica robusta dar si fier pentru celulele rosii din sange• vitamina B1 care este absolut necesara pentru buna functionare sistemului nervos.
Pe parcursul anilor, gama de produse a fost optimizata si completata de numeroase inovatii iar in 2016, linia organica a avut o extensie prin intermediul sofisticatei linii de brutariei Neo Backery.

Afișez toate cele 3 rezultate

©2020 Depozit BIO. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

DepozitBIO

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.