Dr. ALBU Selections® - Romania

Dr. ALBU Selections® - Romania

“…Noi ca si medici, trebuie sa avem in vedere un trend care va “navali” in anii ce vor urma. Probabil, unii dintre Dvs. il simtiti deja! Ma refer la categoria de pacienti care – intr-o expansiune fara precedent – incepe sa abordeze o alimentatie cat mai fiziologica in speranta unei profilaxii cat mai indelungate a bolilor degenerative si a fenomenologiei legate de imbatranirea precoce.

Cunoasteti faptul ca pentru clinicile High Class din Occident, America si Japonia (si nu numai), acest moment a venit de ceva timp! Si deoarece se datoreaza mai ales pacientilor educati si cu posibilitati financiare importante, el a fost cuantificat drept NECRUTATOR! Astfel, daca in ultimele decenii – in euforia descoperirii de noi molecule farmacologic active sau a altor modalitati terapeutice – medicina a cam neglijat rolul regimului igieno-dietetic in mentinerea sau obtinerea sanatatii, lucrurile s-au cam precipitat iar clinicile de top au inceput sa-si reorienteze – macar in parte – gandirea clinica, punand mai mult accent pe nutritie si consilierea dietetica a pacientilor…”

Dr. Albu Horatiu – fragment din lucrarea NUTRITIA ORTOMOLECULARA IN CONSTRUCTIA REGIMULUI IGIENO-DIETETIC PERSONALIZAT prezentata la Forumului International de Medicina Alopata Alternativa – Bucuresti, 29-31 martie 2013

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

©2020 Depozit BIO. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.