Magazin

Dr. ALBU Selections - Romania

Dr ALBU Selections – kituri terapii complementare si nutritie integrativa doreste sa puna la dispozitia consumatorului sau consultantului de specialitate (medic, naturopat, terapeut, nutriționist, dietetician, etc.) instrumente facile pentru intervenția de lifestyle (regim alimentar/ dieta, suplimentare nutritionala, igiena speciala, promovarea miscarii) pentru diverse patologii medicale și/ sau fenotipuri din nutriția ortomoleculară.

Dr ALBU Selections – kituri terapii complementare si nutritie integrativa vine cu compozitii stabilite dupa o experienta de mai bine de doua decenii si folosesc cele mai potrivite produse scopului propus și în varianta maxim disponibilă a calitatii lor.

O plus-valoare importantă adusa pacientului (venit de la consultantul de specialitate: medic, naturopat, terapeut, nutriționist, dietetician, etc.) sau consumatorului direct al produselor Dr. ALBU Selections, este reprezentata de consilierea de top de care poat beneficia aceștia, dacă își doresc. Această consiliere poate avea loc fie prin corespondență, fie prin programarea doritorului la Centrul de Dietetică, Nutriţie Oncologică şi Medicină Complementară Dr. Albu din Bucuresti (www.nutritieintegrativa.ro)

©2020 Depozit BIO. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.