Detalii livrare

DETALII LIVRARE

Produsele vă sunt expediate în general în maximum 48 de ore lucrătoare de la data validării comenzii.

După plasarea comenzii pe site, în scurt timp veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

 

Livrarea comenzilor se va face astfel:

–       gratuit, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 250 Lei fara TVA sau

–       aplicand tariful standard de 21 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate este sub 250 Lei fara TVA.

 

Pentru localitățile care nu se află în rețeaua de distribuție se calculează un cost suplimetar pe km, în funcție de distanță până la cel mai apropiat oraș din lista.

Realizăm livrări și în afara țării, dar costul de transport poate să difere, în funcție de locația în care doriți să trimitem produsul. Dacă doriți să comandați din UE  sau să trimiteți produse în afara României vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email la office@depozitbio.ro și vă vom comunica costul expediției.

©2020 Depozit BIO. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.