Despre noi

Profilul companiei

A&A Naturomedica Bio-Dietetic Group srl, – este singura companie înregistrată în România care oferã o gamã completã de produse de cea mai înaltă calitate, destinate exclusiv promovării Stilului de Viață Sănătos prin Intervenție de Lifestyle, Igieno-cosmetică, Alimentație Bio-Dietetică, Suplimentare Nutrițională Ortomoleculară și Nutrigenetică. Produsele noastre (alimente funcționale, bio și dietetice, preparate micro-nutriționale de uz profesional ortomolecular, produse topice igieno-cosmetice și dermato-cosmetice antiaging High Class) sunt însoțite – întotdeauna pentru cei interesați – și de consilierea specialã în vederea utilizãrii lor. Suntem primii din România care, în contextul promovării Stilului de Viață Sănătos și Alimentației Dietetice, abordãm inclusiv piața farmaceuticã și lumea medicalã. De altfel, din ultima și provenim!

 

Misiunea nostrã

Sã asigurãm clienților noștri finali cele mai pertinente informații și cele mai bune produse existente actualmente la nivel mondial, astfel încât – cu costuri financiare și de timp cât mai accesibile – sã își atingã dezideratul propus: ABORDAREA UNUI REGIM ALIMENTAR ȘI A UNUI STIL DE VIAȚĂ CÂT MAI SĂNĂTOS SAU CÎT MAI POTRIVIT AFECȚIUNII DE CARE SUFERĂ!

În cei cca. 20 ani de la înființarea primei companii din grupul nostru, am contribuit hotãrâtor la promovarea și dezvoltarea Regimurilor Igieno-dietetice Speciale / Intervențiilor de Lifestyle bazate pe principiile Fenotipurilor Nutriționale Ortomoleculare și ale Nutrigeneticii (atât în rândul medicilor cât și al pacienților), pe Alimentația Bio și Dietetice de înaltã calitate și pe Suplimentarea Nutrițională țintită.

În ultimii ani – atât pentru o consiliere cât mai bună a potențialilor clienți cât și pentru îmbunătățirea capacității companiei de a promova / educa pacienții și profesioniștii din domeniul sănătății cu privire la  importanța implementării Intervențiilor de Lifestyle, Nutriției, Dieteticii și Suplimentării Nutriționale pe baza Fenotipurilor nutriționale sau a Nutrigeneticii – am finanțat și am pus la punct atât un centru specializat în consilierea pentru Intervenție de Lifestyle, Nutriție și Medicină Complementară cât și multe acțiuni educative, pentru specialiști / viitorii specialiști sau pentru Asociațiile de pacienți suferinzi de diverse afecțiuni care necesită o conduită specială din punctul de vedere al alimentație și stilului de viață.

Astfel,  în Centrul de Dietetică, Nutriţie Oncologică şi Medicină Complementară, pentru rigurozitatea actului terapeutic, al alegerii şi utilizării mijloacelor de investigaţii, a temelor de cercetare şi de educaţie ne-am ales şi ne vom alege în continuare ca şi specialişti titulari doar dintre profesioniştii licenţiaţi ai universităţilor de medicină şi farmacie.

Printre altele multe acțiuni educative și de mecenat, de câțiva ani finanțăm – în sprijinul formării viitorilor specialiști –  un număr anual de până la 12 “Burse de Studiu Dr. Albu”, destinate studenților care urmează masterul “Nutriția și Calitatea Vieții” de la UMF Cluj-Napoca.

 

Valorile noastre

Grupul a conținut câteva companii create între 2002 și 2010 și este – în exclusivitate – o afacere de familie. Niciuna dintre companii nu are vreun acționar din exterior! Acum, cele cateva companii au confluat într-una singura A&A Naturomedica Bio-Dietetic Group srl.

Capitalul este în exclusivitate propriu, iar aportul de finanțare prin credite bancare în vederea desfãșurãrii afacerilor este practic inexistent.

La originea succesului nostru stau: înalta profesionalitate și expertiza în domeniu a staff-ului, ordinea, disciplina și conduita angajaților și colaboratorilor (atent selecționați) dublate – lucrul cel mai important – de cea mai riguros-posibilă selecție a furnizorilor. In selecția acestora din urmă, principalul parametru luat în considerare este CALITATEA CEA MAI ÎNALTĂ A PRODUSELOR.

 

Furnizorii noștri sunt de prim rang!

Suntem sau am fost Reprezentanță, Agenții Oficiali pentru România sau distribuitori principali ai urmãtorilor producãtori sau branduri:

  • din Romania: marca proprie, – Dr. ALBU Selections®.
  • din Japonia: Ippodo TEA Co. Kyoto
  • din Spania: Catalysis Sl, Cheminova-Internacional SA, Almond SL, Nutriops SL, Mayla® Pharmaceuticals, ENZIME Sabinco, ELiE Health Solution SL.
  • din Germania: Haus Rabenhorst Gmbh., Rotbackchen®, 3 Pauly®, Flemming®, Guadalquivir, Fauser Vitaquell Gmbh, Flores Farm Gmbh, Ulrich Walter Gmbh, Schnitzer, Tavarlin.
  • din Austria: Birkengold.
  • din Belgia: Laboratoire Optim.

 

Clienii noștri sunt nume cu rezonanțã în România!

  • mari importatori si retaileri din zona pharma precum Mediplus Exim srl, Fildas Trading srl, BLD Pharma srl, farmaciile Help Net și lanțuri farmaceutice locale,
  • foarte multe farmacii independente, magazine naturiste, magazine bio și de alimentație sãnãtoasã atât on-line cât și off-line,
  • clinici, cabinete medicale și naturopate.

 

Performanțe

Evoluția anualã a valorii produselor noastre absorbite de piața româneascã (preturi de comercializare cu amanuntul recomandat) a fost urmãtoarea: la cerere.

 

©2020 Depozit BIO. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.