Cum returnez

Produsele comandate pot fi returnate într-un interval de max. 30 zile de la data primirii acestora.

Returnarea produselor se poate face completând formularul de retur de mai jos. Produsele pot fi returnate doar dacă se prezintă în aceleași condiții în care au fost primit, nu sunt deteriorate și nu prezintă semne de uzură (în ambalajul original, cu etichetele intacte).

Dacă plata a fost realizată cu cardul, banii vor fi rambursați în contul bancar din care a fost efectuată plata. Dacă plata s-a efectuat prin transfer bancar sau ramburs, te rugăm să completezi în formularul de retur contul bancar în care dorești să-ți rambursăm banii.

Costul transportului va fi suportat de către dumneavoastră. Noi vom returna valoarea produsului cumpărat minus valoarea transportului.

Vom procesa returul după ce coletul ajunge la noi și verificăm dacă produsele sunt în regulă. Banii vor fi rambursați în termen de max. 14 zile de la primirea coletului.

Formular retur produse:


  Produsul are defectAm primit alt produs

  Returnarea produsuluiSchimbarea produsului

  Prin utilizarea acestui formular, ești de acord cu prelucrarea și stocarea datelor personale furnizate. Pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate.

  ©2020 Depozit BIO. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

  Autentificare

  Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

  Nu ai cont?

  Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.