Magazin

Rotbackchen - Sucuri Functionale pt Copii - Germania


Rotbackchen®– “Obraji Imbujorați“ este o marcă de mare prestigiu a producătorului german Haus Rabenhorst O. Lauffs Gmbh & Co. KG,companie pionieră pe piața produselor dietetice si organice și totodată “Numărul 1 din Germania în producția sucurilor organice funcționale High Quality“.
Toate sucurile Rotbackchen®– “Obraji Imbujorați“, sunt produse în mod natural, prin presare la rece, din fructe organice special selecționate! Nu conțin concentrate, conservanți sau coloranți și sunt îmbuteliate într-o instalație ultrasofisticată care produce un fenomen vacum-vid ce impiedica complet contactul sucului cu aerul pe tot parcursul fluxului tehnologic.
Toate sucurile Rotbackchen®– “Obraji Imbujorați“ conțin combinații de fructe extrem de savuroase pentru copii și stict adaptate pentru a potența bio-disponibilitatea compușilor micronutriționali activi astfel aleși încât să corespunda nevoilor diferitelor vârste sau a unor situații nutriționale speciale.
Toate sucurile Rotbackchen®– “Obraji Imbujorați“ care au un conținut micronutrițional suplimentar sunt Avizate / Notificate la instituțiile de resort din Romania.
Agentul Oficial al Haus Rabenhorst O. Lauffs Gmbh & Co. KG în Romania este A&A Nutrițional Naturomedica srl, companie componentă a grupului Dr. ALBU Selections®.

Afișez 1–20 din 34 de rezultate

©2020 Depozit BIO. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

DepozitBIO

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.