Magazin

Rabenhorst - Sucuri Lista A - Germania


HAUS RABENHORST
 
Scurtă prezentare a METODEI DE PRODUC√Ö¬¢IE și de îMBUTELIERE
 
„Vom merge oricât de departe pentru a obține cea mai înaltă calitate a unui Suc“

Fructele, legumele și ierburile aromatice atent selecționate, funcție de criterii foarte stricte, sosesc în Germania (uneori chiar pe calea aerului). în laboratoare performante aflate în mănoasa Vale a Rinului, unde se află sediul nostru, verificăm calitatea organică a fiecărui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decât cele aflate acum în vigoare în Germania. Apoi are loc sortarea manuală urmată de prelucrare numai prin procedeul PRESĂRII MECANICE LA RECE.

Datorită ultra-tehnologiilor folosite, acțiunea căldurii, luminii precum și a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Păstrarea nealterată a calităților organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) și micronutriționale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenți și alte substanțe farmacologic și nutrițional active) este primordială și de aceea s-a investit într-o linie de îmbuteliere unică la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Această instalație folosește anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale conținutului de suc și cu o compoziție specială ce conferă greutatea crescută și protecția anti-UV). Aceste sticle, sunt încălzite la aproximativ 90º C înaintea îmbutelierii. Sucurile, încălzite și ele pentru foarte scurt timp ( 10 – 20 sec la 80 – 90º C în funcție de compoziția micronutrițională a fructelor / legumelor),  sunt transferate sub vid în sticlele încinse apoi se aplică un anume tip de capac. în final, întregul ansamblu este supus unei răciri relativ bruște (ce are loc în 90 – 120 secunde) până la 15- 20º C. Acest proces de răcire forțată se obține cu ajutorul unui aerosol de apă rece (4 – 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinți. Astfel, prin gradientul de contracția dintre sticlă, capac și suc (contracție mai mare a sucului fierbinte, față de aceea a tipului special de sticlă și de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezervă pentru mult timp, intacte, calitățile organoleptice și micronutriționale mai sus amintite.
Mai mult, datorită compoziției și greutății sticlei precum și a construcției speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scară redusă și în frigiderul clientului, atunci când Dânsul va pune la păstrat un suc deja început.

Afișez 1 - 20 din 36 de rezultate

©2020 Depozit BIO. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.