Magazin

KOS Laboratorio di erboristeria – Italia

KOS, laboratoare de medicină bazată pe plante, produse dietetice și cosmetice, este o referință în lumea produselor fito-terapice de peste douăzeci de ani. Mereu în fruntea cercetării și comercializării de noi ingrediente din plante, compania noastră a strâns o serie de recorduri de invidiat, fiind prima care a propus noi soluții în fitoterapia peninsulară. Cercetarea atentă și constantă este atuu-ul nostrum în menținerea rolului inovator al companiei în tot sectorul plantelor medicinale din Italia.

KOS nu folosește munca terților și produce totul în propria fabric, pornind de la materii prime selectate după criteriul calității. Toate materiile prime folosite de noi provin de la furnizori certificați și calificați la nivel european și sunt garantate fără pesticide, Organisme Modificate Genetic (OMG), poluare bacteriană și fungică. Toate fazele de procesare sunt controlate conform procedurilor HACCP.

Selecția materiilor prime, verificările și analizele de verificare beneficiază de atenția noastră constantă, dictate de nevoile consumatorilor noștri. Produsele noastre finite sunt întotdeauna analizate de un laborator terț și independent, acreditat de SINAL pentru a garanta transparența.

Laboratorul KOS detine toate licentele sanitare care vizeaza productia de produse alimentare, derivate din plante si stupine, productia de produse cosmetice si este in posesia autorizatiei (n. 1/1998) de la Ministerul Sanatatii pentru producerea de suplimente alimentare pentru conform Decretului legislativ din 27/01/1992 nr. 111 si Decretul Legislativ 21/05/2004, nr. 169.

Afișez 1 - 20 din 37 de rezultate

©2020 Depozit BIO. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.